luni, mai 08, 2006

KOF (kum o fost)

Am facut un grup pe Flickr numit Art Delivery. Puneti aici pozele voastre de vineri si sambata, pentru cei care nu au reusit sa ajunga pe strada. Zeeny a prins baloane de sapun.

[Pana cand ii dau de cap, se pare ca atata vreme cat nu sunteti membri ai grupului Art Delivery nu vedeti decat fotografia facuta de Zeeny, cu toate ca acum avem vreo 15 foto in pool. Deci deveniti membri, pana una alta. Cred ca e o magarie din aia care sa te faca sa te inregistrezi. Imi pare rau. (Sau poate gresesc si are cineva alta solutie). O sa incerc sa rezolv diseara.]

7 comentarii:

CN spunea...

daca nu stiti cum sa va faceti cont pe flickr si cum sa deveniti membri, spuneti si incerc sa incropesc un how-to step by step.

nihasa spunea...

eu mai am puze in plus fata de alea de pe blog ... daca le vrei si impreuna cu o justificarea a ceea ce am scris ... imi gasesti datele de contact la profil.

zeeny spunea...

daca le vrei aici, le poti avea ca thumbnails, fa-ti un badge html sau flash aici http://www.flickr.com/badge_new.gne - alege public group.. si or sa intre toate poznele ;-)

..daca am inteles eu bine ce vrei tu

Anonim spunea...

Am eu un server care stă mai mult degeaba. Dacă vrei nişte hosting pe moca, spune-mi. :-)

--bogdan2005 (pe ym)

CN spunea...

gata, am aflat care era buba. contul fiind creat de curand, din momentul in care uploadam 5 foto, el incepe sa stea la coada pentru a fi verificat (daca nu cumva punem poze ofensatoare samd). treaba se pare ca dureaza cateva zile. fotografia lui zeeny e singura care se vede (desi toate sunt publice) fiindca ea e veterana pe flickr.

asa ca... da, bogdan, cred ca vreau niste hosting pe moca fiindca avem o groaza de poze si flickr oricum imi da doar 20 de mega pe luna.

alexdum spunea...

Ceva poze din 6 mai gasiti si aici.

Aveti informatii daca s-a ajuns la autoritati cu semnaturile pentru sustinerea proiectului?

Anonim spunea...

hello alexdum! pentru soarta proiectului de piste pentru biciclisti scrie, te rog, la iulian_u@yahoo.com care incearca sa introduca ideea in PUG-ul pentru bucuresti...