vineri, aprilie 28, 2006


Ateliere:
  • Artistii din cadrul proiectului Virus Virus! (Bertran Berrenger, Lætitia Carton, Baptiste Debombourg, Gerome Nox, Anne-Marie Rognon, Lionel Sabatté, Leonor Nuridsany) vor discuta cu oamenii de pe strada despre sensul artei contemporane la firul ierbii (ce e ea, ce vrea sa spuna, cu ce ne ajuta, de ce isi bat atatia capul?)
  • Adrian Majuru va purta un dialog cu cei interesati de Bucurestiul subteran, despre excluziune, delincventa, cersetorie, vagabondaj, tatuaje si sinucideri. "Unele suflete aleg sa traiasca altfel" (5 mai, 19.00-21.00)
  • Atelier in strada pentru copii: desene cu tematica urbana (loc de joaca preferat, drumul spre scoala etc.), modelaj in lut/pictura pe ghivece. Materiale puse la dispozitie de galeria de arta Grigore Mora si de Asociatia Gaspar, Baltasar & Melchior (hartie, acrilice, creta, creioane, lut, masute, scaune). Jocuri de strada si spectacol de circ pentru copii sustinut de formatia PARADA.
  • Schita de schita cu tema “Cismea pentru traseul cultural Arthur Verona” (3 h) – concurs pentru arhitecti, studenti la arhitectura, designeri. Premiile constau in reviste de arhitectura El Croquis si Igloo.

Publicatii:

Niciun comentariu: