duminică, aprilie 30, 2006

Zidul pe care dam un graf

Unul destul de mare - 27 x 5 mp.
[sau 25 x 7 ??? am uitat...]

INAINTE:


DUPA:

...

9 comentarii:

Anonim spunea...

CINE DA UN GRAF CAND?
e destul de mare, nu pot da shi eu?

Anonim spunea...

Adevarat. Despre ce e vorba cu graf-ul? Poate veni oricine sa dea ceva.. tag, throw-up, bomb sau piece?

Ca asa as veni si eu sa fac ceva.. pace.

Anonim spunea...

si eu ma ofer,
datele mele de contact se gasesc la
http://www.fotolog.net/foreverlovingjah

mail to :foreverlovingjahh@yahoo.com

pe curand,
tudor

Anonim spunea...

o actiune similara(dar de mai mare amploare) a avut loc la iasi ,in cadrul proiectului cARTIER (http://www.vector-cartier.ro/).Si ei au dat cu graf'uri pe acolo,dar nu cu unele agresive (=graf'uri-manifest),ei au pictat fatadele ca sa schimbe imaginea de ansamblu a cartierului respactiv,sa induca locuitorilor acestuia o stare de optimism si energie

CN spunea...

da, pati, asociatia vector si ce a facut in iasi au fost o inspiratie pentru proiectul asta.

nici aici graffiti-ul dat pe calcan nu va fi agresiv. in genere, graffiti-ul nu e agresiv daca grafferilor li se permite sa se exprime in liniste si fara teama de politie, amenzi, puscarie. sigur, sunt unii care fac chestii faine, altii care nu, ca in orice alta treaba.

graful de pe strada verona are o tema, are o echipa, se lucreaza deja la repararea tencuileii si la culorile de fond.

dat fiind ca avem aprobarea proprietarului numai dupa ce i-am prezentat schita, ideea si dupa ce am discutat si cu vecinii, nu ne putem permite sa lasam la voia intamplarii desenul.

deci nu, nu poate da oricine. echipa e deja un pic prea mare si avem o singura schela (cum altfel sa lucram la inaltime?). dar fiti pe faza, coordonatorul echipei (the wash) va poate cere o mana de ajutor la una sau alta dintre sarcini (personaje, culoare, linie).

vorbiti cu el, o sa va dati seama repede cine e. dar va rog mult, nu-l stresati ca e foarte rau si nepoliticos cu oamenii care-l supara :)))

CN spunea...

Pati, sarumana ca mi-ai amintit sa trec cARTier la linkuri!

Anonim spunea...

:D sa cresti mare (yeeey am facut o fapta buna!!! :) :) )

CN spunea...

fff tare ca vreti sa va bagati la calcanul asta. ff tare ce faceti. dar v-am zis, acum e tarziu, au fost discutii indelungi despre tema si despre echipa si stiluri si idei, ca sa avem in final o treaba bine gandita. daca nu iese bine, vecinii o sa ne ucida. dar vrem ca ART DELIVERY sa continue. cautam alte ziduri gri pe care sa le inviem (poate ne dati idei, adrese) si gasim o metoda de a face un jam session vizual.

Anonim spunea...

deci a fost cu circuit inchis...
acu nu vreu sa par ursu nemultzumit dar daca aceeashi echipa pune monopol pe toate actiunile legale... sa stitzi ca mai sunt shi altii care cu siguranta fac treaba buna shi e lame sugestia sa mergem sa ne rugam de (marele) wash si gasca lui sa ne lase sa tragem o linie ceva, din mila, daca nu se inerveaza.. oricum asta e, poate la urmatorul art delivery

am trecut pe acolo shi se pare ca o sa iasa bine, imi place fondul. sa speram ca o sa le placa si vecinilor daca de asta o sa depinda existenta viitoare a productiei..